Feel the Spring

It’s February. White snow covers the ground. Trees hang low under the weight of the snow. My heels click on the icy street. Occasionally sun shines on a cloudless sky. Then you might think it was April already. I’m waiting for the upcoming spring but right now I couldn’t be happier it’s February.

Days fly by and every morning I feel great joy and a little bit of longing. I’m not sure what I’m longing for. I just watch things happen. I love mornings. It’s the most beautiful time of the day. The second best is sunset. When sky turns red and looks like it’s on fire.

During this winter I’ve learned to dress even better. The amount of layers has been increasing and I won’t go out without a scarf. I’m waiting for the spring and spring clothing. In terms of clothing I think spring is the best time of the year. It’s not too hot or too cold. Almost all of my favorite clothes are spring clothes. My favorite season is spring. Even the word spring is beautiful. And yeah, I was born in spring.

On helmikuu. Maa on valkoisen lumipeitteen alla. Puut notkuvat lumen painosta ja hengitys höyryää. Kenkieni korot kopisevat jäisellä kadulla. On hetkiä jolloin aurinko paistaa lähes pilvettömältä taivaalta. Silloin saattaa erehtyä luulemaan, että eletään huhtikuuta. Odotan mielessäni tulevaa kevättä, mutta juuri tässä ja juuri nyt helmikuu on se, josta nautin.

Päivät vilisevät silmien ohitse ja joka kerta herätessäni aikaisin aamulla tunnen suurta iloa ja pienen pientä kaipuuta. En ole varma mitä kaipaan tai mitä odotan. Kunhan vain olen ja katson asioiden tapahtuvan. Rakastan aamuja. Ne ovat päivän kauneinta aikaa. Päivän toiseksi paras hetki on auringonlasku. Kun taivas muuttuu punaiseksi ja näyttää siltä kuin se olisi tulessa.

Kuluneen talven aikana olen oppinut pukeutumaan aina vain paremmin. Vaatekerrosten määrä on kasvanut ja en poistu ulko-ovesta ilman kaulahuivia. Odotan kevättä ja kevätvaatteita. Pukeutumisen kannalta kevät on mielestäni parasta aikaa. Silloin ei ole liian kuuma tai kylmä. Lähes kaikki suosikkivaatteeni ovat kevätvaatteita. Lempivuodenaikani on kevät. Kevät pelkkänä sanana on mielestäni kaunis. Olen syntynyt keväällä. Kevät.

_MG_6488-Edit

_MG_6499-Edit

_MG_6509-Edit

_MG_6517-Edit

_MG_6527-Edit

_MG_6536-Edit

_MG_6591-Edit

_MG_6612-Edit

_MG_6659-Edit

_MG_6689-Edit

_MG_6693-Edit

50 comments

Great outfit, I love your jacket! And I have to agree with you, spring is the best season of the year in terms of clothing, together with autumn I’d say. x

113-things-to-say.blogspot.com

LOVE this outfit so much, especially your coat and the gorgeous driving gloves. I am anxiously waiting for Spring now too, as it would be nice not to head out wearing all the layers under the sun! Li :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top Leave a commment