My Vintage Suitcase

I was roaming the aisles of a flea market when I saw it. There it was. Beautiful, solid and appropriately beaten up. The suitcase I’ve been searching forever. I quickly picked it up and hurried to the counter. A chance like this is too good to pass up.

When you’ve been searching for something for weeks or even months, there’s nothing better than finding the very thing you’ve been searching for. Now that I finally have the thing I’ve been lusting for so long, it’s time to concentrate on the essential. Which in this case means traveling.

I also stumbled upon a pair of brown shoes that I’ve been wanting for a while. Very lucky, awesome!

Summer without traveling is self-deception. Next weekend I’m headed to my old hometown Seinäjoki to enjoy a rock festival. Festivals go with summer as much as ice cream and night swims.

During the summer I’m going to make a trip to see friends that live in different places. I have no further plans yet, all in due time. First I have to enjoy this moment and more importantly the next weekend!


_MG_6748
_MG_6778
_MG_6751
_MG_6746
_MG_6756
_MG_6742
_MG_6758
_MG_6768

Vaeltelin pitkin kirpputorin käytäviä ja siinä se oli. Kauniina, jykevänä ja sopivan kulahtaneena. Matkalaukku, jota olen etsinyt ikuisuuden. Nappasin sen nopeasti maasta ja kiidätin sen kassalle. Tällaista tilaisuutta ei voi jättää käyttämättä.

Kun jotain on etsinyt viikkoja tai jopa kuukausia, yhtäkkinen kohtaaminen on parasta mitä saattaa tapahtua. Nyt kun vihdoinkin omistan sen mitä jo kauan olen himoinnut, on aika keskittyä olennaiseen. Tässä tapauksessa olennainen tarkoittaa matkustelua.

Kirpputorilta tarttui laukun lisäksi mukaan ruskeat nauhakengät, joista olen ehtinyt haaveilla jo hyvän tovin. Onnea onnen perään, mahtavuutta!

Kesä ilman matkustelua on itsensä huijaamista. Ketään ei ole tarkoitettu viettämään koko elämäänsä samassa paikassa, saatika koko kesää. Ensi viikonloppuna suuntaan vanhaan kotikaupunkiini Seinäjoelle nauttimaan festareista. Festarit kuuluvat kesään samalla tavalla kuin jäätelö tai yölliset uintiretket.

Kesän mittaan tarkoitukseni on tehdä ainakin yksi hieman pidempi reissu Suomen sisällä. Aion nähdä ystäviä, jotka asuvat eri paikkakunnilla. Mitään sen tarkempia suunnitelmia en ole vielä tehnyt, mutta kaikki aikanaan. Ensin on nautittava tästä hetkestä ja ennen kaikkea ensi viikonlopun festareista!


_MG_6748
_MG_6778
_MG_6751
_MG_6746
_MG_6756
_MG_6742
_MG_6758
_MG_6768

2 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top Leave a commment