New Year’s Eve

The last day of the year is here. It arrived quicker than I had expected. A tremble of a new time is in the air and anticipation on people’s faces. A new year is a new chance. It’s like a table waiting to be set. It’s like a book that has blank pages until you fill them with your own words and sentences.

Fireworks light up the black night sky. People are trying to fit into packed restaurants wearing fancy evening wear. Champagne is flowing and everyone is having fun. New Year’s Eve is definitely my favorite celebration. It has everything that a good party needs in my opinion. My best party memories are from New Year’s Eve parties. The memories have laughter, dance and beautiful dresses.

When I look back in time I see glorious moments and great turning points in my life. The new year will definitely be at least as good as it’s predecessor. For me it’s going to be adventures and new acquaintances. All of the things that just fleet by and turn into beautiful memories to make life worth living.

I’m getting ready to welcome the upcoming year. I hang my coat and raise my glass for the new era. Welcome 2016!

Vuoden viimeinen päivä on täällä. Se saapui nopeammin kuin osasin odottaa. Ilmassa väreilee uuden ajan tuntu ja näen ihmisten kasvoilla odottavia ilmeitä. Uusi vuosi on uusi mahdollisuus. Se on kuin tyhjä pöytä odottamassa kattausta. Se on kirja, jonka sivut ovat tyhjiä kunnes sen itse täyttää sanoilla ja lauseilla.

Ilotulitteet valaisevat pimeän yötaivaan. Ihmiset ahtautuvat täpötäysiin ravintoloihin hienoihin juhlamekkoihin ja pukuihin pukeutuneina. Samppanja virtaa ja ihmisillä on hauskaa. Uusivuosi on ehdottomasti lempijuhlani. Se on kaikkea sitä, mitä hyvä juhla mielestäni pitää sisällään. Parhaimmat juhlamuistoni ovat vuodenvaihteen kekkereistä. Näihin muistoihin kuuluu naurua, tanssia ja kauniita mekkoja.

Kun katson taaksepäin, näen hienoja hetkiä ja elämäni suuria käännekohtia. Uusi vuosi tulee olemaan varmasti vähintään yhtä hyvä kuin edeltäjänsä. Itselleni se tarkoittaa seikkailuja, elämyksiä ja uusia tuttavuuksia. Kaikkia niitä elämisen arvoisia hetkiä, jotka vilahtavat ohitse ja muuttuvat kauniiksi muistoiksi.

Valmistaudun vastaanottamaan tulevan vuoden. Laitan takkini naulaan ja nostan maljan uudelle ajalle. Tervetuloa 2016!

_MG_5747-Edit

_MG_5755-Edit

_MG_5789-Edit

_MG_5799-Edit

_MG_5807-Edit

_MG_5845-Edit

_MG_5852-Edit

_MG_5914-Edit

_MG_5941-Edit

_MG_5954-Edit

_MG_5961-Edit

_MG_5965-Edit

_MG_6023-Edit

47 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top Leave a commment