Restless Mind

It's here again. Summer. I feel a warm breeze on my face when I wander around the streets. Flowers are blooming and it's green everywhere. My favorite season is right in front of me and that makes me smile.

My summer is going to be full of travels and new experiences. First summer festivals are right behind the corner and in June there is no weekend when I’m home. The longest trip so far I can tell is the Midnight Sun Film Festival in Sodankylä. I’m going to spend a whole week there.

Seinäjoki, the city of my youth and a summer festival called Provinssi are on my to do list every year. The road is leading me to many new places too. And that’s amazing. The past spring full of hard work and terrible rush is gone and it’s time to take it easy and enjoy the warm and bright summer nights.

Despite the fact that summer is the time for dresses I decided to grab a pair of pants from my old suitcase. They are great for the early summer happenings. The denim jacket is definitely a go-to piece of clothing for me this summer. I will take it everywhere.

Se on taas täällä. Kesä. Kun vaeltelen öisin pitkin katuja, tunnen lämpimän tuulenvireen kasvoillani. Kukat kukkivat ja puiden oksat ovat täyttyneet hiljalleen vihreistä lehdistä. Lempivuodenaikani on käsillä ja se jos mikä saa hymyn huulilleni.

Alkanut kesä on täynnä matkoja ja uusia kokemuksia. Kesän ensimmäiset festarit ovat aivan nurkan takana ja kesäkuussa ei ole ainuttakaan viikonloppua jolloin olisin kotona. Pisin tiedossa oleva reissu on Sodankylän elokuvajuhlille. Siellä vietän kokonaisen viikon.

Nuoruuden kaupunkini Seinäjoki ja siellä järjestettävä Provinssi kuuluvat jokakesäiseen ohjelmaani. Tie vie myös monin uusiin paikkoihin. Kuluneen kevään työt ja päätä huimanneet kiireet on nyt selätetty ja seuraavat kuukaudet tulen nauttimaan olostani ja valoisista kesäöistä.

Kesä on mekkojen kultaisinta aikaa. Siitä huolimatta kaivoin vanhasta matkalaukustani vintagehousut, jotka on kuin tehty alkukesän rientoihin. Farkkutakki on ehdottomasti tämän kesän luottovaatteeni ja tulen varmasti ottamaan sen mukaani kaikille reissuilleni.

PantsVintage
Denim JacketVintage

21 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top Leave a commment