Shades of Grey

Stepping outside I find myself in the middle of a quiet street. The city is grey. It’s standing still like a dead tree. My shoes drum against the pavement. Amidst the silence a light breeze is like beautiful music. I stop and look ahead. I put on my gloves and continue.

November is already halfway through. Not long until white snow covers up the ground and hides the greyness. In the meantime you just have to know how to appreciate this moment, this place ad this greyness. Grey doesn’t have to be dreary. It can be anything you wish.

Thick coats are the thing in cold weather. You can build your entire outfit around the coat if you choose it wisely. Graphic cuts, bombastic colors and simple elegance are keywords in the coat game. You can only find your thing by trying.

Astun ulos ovestani ja löydän itseni keskeltä hiljaista katua. Kaupunki on harmaa. Se seisoo paikallaan kuin pystyyn kuollut puu. Kenkieni pohjat rummuttavat vasten katukivetystä. Kaiken hiljaisuuden keskellä kepeä tuulenvire on kauneinta musiikkia. Pysähdyn ja katson eteenpäin. Hengitys höyryää. Vedän käsineet käteeni ja jatkan matkaani.

Marraskuun puoliväli saapui nopeammin kuin osasin odottaa. Ei aikaakaan, kun valkoinen lumi peittää alleen maan ja kätkee kaiken harmauden. Sitä odotellessa on osattava nauttia tästä hetkestä, tästä paikasta ja harmaudesta. Harmaan ei tarvitse olla ankeaa. Se voi olla ihan mitä tahansa haluat sen olevan.

Kylmillä keleillä paksut takit ovat se juttu. Koko asun voi rakentaa takin ympärille, kun valitsee takkinsa oikein. Graafiset leikkaukset, mahtipontiset värit ja yksinkertainen eleganssi ovat avainsanoja takkipelissä. Vain kokeilemalla voi löytää oman juttunsa.

_MG_3504-Edit

_MG_3511-Edit

_MG_3446-Edit

_MG_3438-Edit

_MG_3520-Edit

_MG_3374-Edit

_MG_3372-Edit

_MG_3523-Edit

_MG_3370-Edit

_MG_3528-Edit

57 comments

Love the long coat! It’s great for the cold weather. Your hat really suits you too! I would love to get one if I’m able to pull it off >.<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top Leave a commment