Story of Travelling

Once again my skirt is tossed around by the wind as I’m carrying a big suitcase towards the railway station. The black high heels on my feet hit the ground with every step. I pull up my coat sleeve and glance at my watch. The watch hands move forward even if I don’t want them to. Life goes on and you just have to hang on. But it will be much better if you grab a hold of the steering wheel and steer it towards your own path.

Old suitcases are a big passion for me. Every suitcase is without a doubt filled with unbelieveable stories if you’re willing to hear them. The scratches on the surface and the stains inside have all came in a certain place for a certain reason. Every time I see an old suitcase I wonder what kind of adventures they’ve had with their previus owners. My daydreams often take me on airports and ship decks. I might stand in the middle of a busy street in New York or sip coffee in an East Berlin coffeehouse. In all of those daydreams I have a suitcase at my feet.

Accessories are a big part of dressing up. Well picked jewellery can make an outfit perfect. So does a well picked suitcase. A suitcase tells a lot about it’s user.

We all have a piece of clothing or accessory that we dream of. It can be something that we can’t afford at the moment but maybe some day… Or it could be something rare and hard to find. I dream of complementing my luggage collection with a Louis Vuitton trunk. How about you?
_MG_3906-Edit

_MG_3909-Edit

_MG_3914-Edit

_MG_3919-Edit

_MG_3923-Edit

Jälleen kerran tuuli riepottelee hameeni helmaa, kun kannan suurta matkalaukkua kohti rautatieasemaa. Jalassani olevat mustat korkokengät iskeytyvät vasten maata jokaisella askeleella. Vedän takkini hihaa ylös ja katsahdan rannekelloani. Sen viisarit liikkuvat eteenpäin vaikka en sitä niille sallisi. Elämä kulkee ja on vain pysyttävä sen kyydissä. Vielä hienompaa on, jos tarraa kiinni ratista ja vie sen tahtomilleen urille.

Vanhat matkalaukut ovat suuri intohimoni kohde. Jokaisella laukulla on varmasti uskomattomia tarinoita kerrottavanaan, jos vain osaa kuunnella. Pinnan kulumat ja naarmut sekä sisäpuolen verhoilun tahrat ovat kaikki tulleet jossakin paikassa, jostain tietystä syystä. Nähdessäni vanhan laukun en voi olla miettimättä millaisia seikkailuja sen aikaisemmat omistajat ovat laukkunsa kanssa kokeneet. Ajaudun haaveissani usein lentokentille ja laivojen kansille. Saatan seistä keskellä New Yorkin vilkasta katua tai siemailla kahvia pienessä Itä-Berliiniläisessä kahvilassa. Jokaisessa mielikuvassani matkalaukku seisoo jykevästi jalkojeni juurella.

Asusteet ovat suuri osa pukeutumista. Oikein valittu koru voi tehdä asukokonaisuudesta täydellisen. Samoin tekee oikein valittu matkalaukku. Laukku kertoo paljon kantajastaan.

Meillä jokaisella on varmasti ainakin yksi vaate tai asuste, josta unelmoimme. Se saattaa olla jotain, johon meillä ei juuri nyt ole varaa, mutta kenties tulevaisuudessa… Tai ehkäpä se on jotain harvinaista ja vaikeasti löydettävää. Itse haaveilen täydentäväni matkalaukkukokoelmaani Louis Vuittonin vanhalla matka-arkulla. Entä sinä?

_MG_3906-Edit

_MG_3909-Edit

_MG_3914-Edit

_MG_3919-Edit

_MG_3923-Edit

4 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top Leave a commment